"

中国足球队今天比赛---中国足彩网(yb3548.cn)是亚洲优质游戏品牌,综合各种在线游戏于一站式的大型游戏平台,经营多年一直为大家提供安全稳定的游戏环境,中国足球队今天比赛---中国足彩网值得信赖,期待广大游戏爱好者前来体验,中国足球队今天比赛---中国足彩网将把最好的游戏体验带给大家!

  • "

    考生在線咨詢

    山東成考網微信公眾號 山東成考網微信公眾號
    返回頂部∧
      歡迎訪問山東成考網! 本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以山東省教育招生考試院www.sdzk.cn為準。
    • 咨詢、投訴電話:0531-83170882
    城市:
    成考系統:
    所在位置:山東成考網 > 試題題庫 > 高起本 > 正文

    2020年山東成人高考高起本英語模擬試題及答案(二)

    2020-05-06 16:36:39   來源:山東成考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
    作者:王老師
      以為為山東成考網學習中心為廣大考生整理2020年山東成人高考高起點《英語》模擬試題及答案(二)相關信息,考生僅供參考。

      (考試時間120分鐘)

      一、語音知識(共5小題;每題1.5分,共7.5分。)

      在下列每組單詞中,有一個單詞的劃線部分與其他單詞的劃線部分的讀音不同。找出這個詞,并把它前面的大寫字母填入左邊括弧里。

      ( )1.A. across B. away C. agree D. able

      ( )2.A. training B. brain C. remain D. said

      ( )3.A. cow B. throw C. low D. own

      ( )4.A. pleasure B. sure C. Russia D. procession

      ( )5.A. till B. wide C. polite D. decide

      二、詞匯與語法知識(共25小題;每題1.5分,共37.5分。)

      從每小題的四個選擇項中中国足球队今天比赛---中国足彩网,選出最佳的一項中国足球队今天比赛---中国足彩网,并把它前面的大寫字母填入左邊的括弧里中国足球队今天比赛---中国足彩网。

      ( )6. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

      A. add B. add to C. add up to D. add up

      ( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

      A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

      ( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

      A. whom B. where C. which D. while

      ( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

      A. had met B. have met C. met D. meet

      ( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

      A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

      ( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

      A. learn B. to learn C. learned D. learning

      ( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

      A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

      ( )13. If by any chance someone comes to see me中国足球队今天比赛---中国足彩网, ask them to leave a _______.

      A. message B. letter C. sentence D. notice

      ( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.

      A. However late is he B. However he is late

      C. However is he late D. However late he is

      ( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?

      I , but I had an unexpected visitor.

      A. had B. would C. was going to D. did

      ( )16.—Who is Jerry Cooper?

      — _______? I saw you shaking hands with him at the meeting.

      A. Don‘t you meet him yet B. Hadn’t you met him yet

      C. Didn‘t you meet him yet D. Haven’t you met him yet

      ( )17. We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.

      A. having met B. meeting C. to meet D. to have met

      ( )18. What did you think of her speech?

      She _______for one hour but didn‘t _______ much.

      A. spoke; speak B. spoke; say C. said; speak D. said; say

      ( )19. After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew

      up as a child.

      A. which B. where C. that D. when

      ( )20. As she _______ the newspaper, Granny ________ asleep.

      A. read; was falling B. was reading; fell

      C. was reading; was falling D. read; fell

      ( )21. How beautifully she sings! I have never heard ________.

      A. the better voice B. a good voice

      C. the best voice D. a better voice

      ( )22. Wait till you are more ________. It‘s better to be sure than sorry.

      A. inspired B. satisfied C. calm D. certain

      ( )23.—Hi, Tracy, you look tired.

      —I am tired. I _______ the living room all day.

      A. painted B. had painted C. have been painting D. have painted

      ( )24.—How was your recent visit to Qingdao?

      —It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.

      A. few last sunny B. last few sunny

      C. last sunny few D. few sunny last

      ( )25. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.

      A. has worked B. was working C. had been working D. had worked

      ( )26.—When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.

      —They _______ be ready by 12:00.

      A. can B. should C. might D. need

      ( )27. Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.

      A. picked up B. picked out C. throw away D. kick away

      ( )28. While standing there, the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.

      A. fixed up B. looked at C. stared at D. glared at

      ( )29. _______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.

      A. If B. Whether C. That D. Where

      ( )30. The girl cried out: “I ________ go out today.”

      A. had better not to B. had rather not

      C. would rather not to D. would rather not

      三、完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)

      通讀下面的短文中国足球队今天比赛---中国足彩网,掌握其大意。從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里中国足球队今天比赛---中国足彩网。

      If we were asked exactly what we were doing a year ago, we should probably have to say that we could not remember. But if we had kept a book and written in it an account of _31_ each day, we should be able to give an answer _32_ the question.

      It is the same in the history. _33_ have been forgotten because we do not have any written account of them. Sometimes men _34_ a record of the important happenings in _35_ country, _36_ often it was destroyed by fire or in a war. Sometimes there was never any written record at all because the people _37_ did not know how to write. For example, we know _38_ the people who lived in China 4,000 years ago, because they could write and _39_ written records for these who live _40_ them. But we know _41_ nothing about the people who lived even 200 years ago in Central Africa, because they _42_.

      Sometimes, of course中国足球队今天比赛---中国足彩网, even if the people cannot write, they may know something of the past. They have learned about it from _43_ people, and often songs and dances and stories have been made about the most important happenings, and these have been sung and acted and told _44_ many generations (後代)。 Most people are proud to tell _45_ their fathers did in the past. This we may call “remembered history”。 _46_ has now been written down. It is not so exact _47_ so valuable to us _48_ written history is, because words are much more easily _49_ when used again and again in speech than copied in writing. But _50_ no written records中国足球队今天比赛---中国足彩网, such spoken stories are often very helpful.

      ( )31.A. what to do B. what we did C. how to do D. how we did

      ( )32.A. for B. in C. on D. to

      ( )33.A. all things B. Many things C. More D. Much

      ( )34.A. did keep B. should keep C. would keep D. were keeping

      ( )35.A. our B. your C. their D. his

      ( )36.A. still B. but C. even D. or

      ( )37.A. when and where B. of when and where

      C. that time and place D. of that time and place

      ( )38.A. a good deal about B. a lot of about

      C. many D. much

      ( )39.A. left B. gave C. leave D. send

      ( )40.A. before B. after C. later D. for

      ( )41.A. almost B. most C. at most D. mostly

      ( )42.A. have not learned to write B. have learned to write

      C. had learned how to write D. had not learned to write

      ( )43.A. older B. the oldest C. outside D. most

      ( )44.A. by B. about C. for D. within

      ( )45.A. how B. which C. that D. what

      ( )46.A. Some of it B. Some of them C. All of it D. Many of them

      ( )47.A. and B. or C. yet D. even

      ( )48.A. as B. that C. such D. so

      ( )49.A. moved B. forgotten C. recited D. changed

      ( )50.A. where B. there

      C. where there are D. where they are

      四中国足球队今天比赛---中国足彩网、閱讀理解(共15小題;每題2分,共30分。)

      閱讀下列短文中国足球队今天比赛---中国足彩网,然后根據短文的內容從每小題的四個選擇項中選出最佳的一項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括弧里中国足球队今天比赛---中国足彩网。

      A

      First there was learning. This has always been an important part of human life. By imitating their parents, children learned to hunt, to make tools, and to take care of themselves and others.

      Next came education. This was possible only after people developed language. Then adults could explain how to do things. They could talk about traditions, beliefs, and ceremonies of the group. Still, education was oral. Children could learn only what their teachers could remember.

      Finally中国足球队今天比赛---中国足彩网, schools were created. They came into being because writing was invented. The first system for writing appeared about 3,500 B.C. in Sumeria中国足球队今天比赛---中国足彩网, a land that is now Iraq. The Sumerians also invented a system for calculating with numbers. About 500 years later, the Egyptians discovered writing and calculation, too. And shortly after that, both the Sumerians and the Egyptians started schools. Being able to read and write they allowed people to learn anything that could be recorded. But the early systems were complicated. Children couldn‘t learn them just by watching. That’s why schools became a necessity.

      Those first students learned reading, writing中国足球队今天比赛---中国足彩网, and calculation. Having these skills gave people great power over those who did not have them. Some 5,000 years later中国足球队今天比赛---中国足彩网, this is still true.

      ( )51. The main idea of this article is that schools ________.

      A. had great power B. became necessary for learning

      C. taught children to hunt D. developed language

      ( )52. You can decide from the article that schools have ________.

      A. made education difficult B. held back learning

      C. imitated parents D. advanced human skills

      ( )53. What happened before Egyptians discovered calculation?

      A. Egyptians discovered writing. B. Egyptians started schools.

      C. Sumerians invented writing. D. Sumerians started schools.

      ( )54. Education became possible only with the development of _______.

      A. learning B. language C. calculation D. clocks

      B

      Once a landlord wanted to plant garlic in his fields. He found a group of boys and asked them to do the work for him. At lunch time he did not invite the boys to have lunch with his family. The boys had to sit by the door and have lunch on the ground. The landlord was afraid that other people would see the bad food for the boys. So with a smile on his face he said to them: “Boys, go and eat in the house. This is for your food. If you eat here by the door, the dogs will bite you.” The boys were surprised. But they said nothing and went to eat in the house. The landlord was quite pleased.

      Supper time came and the boys went into the house again. When they walked past the landlord‘s room, they looked in through the window. What do you think they saw there? They saw a big table with white bread and all kinds of good food on it. The landlord and his family were sitting around the table and eating their dinner. But the food for the boys was bad. The boys were very angry. They wanted to teach the landlord a lesson. So they decided to plant his garlic upside down. And that was what they did the next day.

      A few days later the garlic was coming out everywhere but not in the landlord‘s fields. The landlord was very surprised and asked the boys why this was so. “The garlic is afraid that the dogs will bite it,” the boys answered.

      ( )55. The landlord asked the boys to come because ________.

      A. he wanted them to plant garlic for him

      B. he wanted to invite them to have lunch with his family

      C. he wanted to tell them to sit by the door

      D. he wanted them to plant vegetables for him

      ( )56. The landlord asked the boys to eat in the house because _______.

      A. he was afraid the dog would eat their food

      B. he was afraid the dog would bite them

      C. he thought other people would see the bad food for the boys

      D. he was afraid the boys would play with the dog

      ( )57. The next day the boys planted the landlord‘s garlic upside down because _______.

      A. they did not know how to plant it

      B. they wanted to teach the landlord a lesson

      C. they were afraid the dogs would bite it

      D. they made a mistake

      ( )58. A few days later the landlord‘s garlic did not come out because ________.

      A. the garlic was afraid the dogs would bite it

      B. the boys had planted it upside down

      C. the boys had not planted it at all

      D. the boys had not watered it

      C

      The International Olympic Committee (IOC) said on February 9 it would award its highest honour to Arthur Ashe中国足球队今天比赛---中国足彩网, the tennis star and human rights fighter who died on February 6 of AIDS. He was 49.

      The award, called the Olympic Order, is awarded to sportsmen and others for service to the Olympics and its principled.

      Ashe never participated in the Olympics中国足球队今天比赛---中国足彩网, but IOC president Juan Antonio Samaranch said: “I think he was really a thorough Olympian.”

      Ashe is the first black man to win Wimbledon and the only black to win the Australian US open titles.

      Last April 8, he announced he had AIDS, which he got from a blood transfusion during a heart operation in 1983.

      Ashe often worked for racial equality in and out of sports. He said the happiest moment of his life was not winning Wimbledon, but when Nelson Mandela—South Africa‘s antiapartheid (反種族隔離的) leader—was freed from jail in 1990.

      A quote from Ashe: “I have good days and bad days. My ratio of good days to bad days is about six to one.”

      ( )59. The underlined word “award” in the first paragraph means “________”中国足球队今天比赛---中国足彩网。

      A. send a telegraph B. give a prize

      C. congratulate somebody D. be in memory of somebody

      ( )60. Arthur Ashe ________.

      A. won Olympic gold medals in tennis

      B. took part in several Olympic Games

      C. was a famous sportsman in the Olympic Games which was held in South Africa

      D. had not been in any Olympic games

      ( )61. ________ made Ashe happier than anything else.

      A. Nelson Mandela‘s freedom

      B. Winning the Australian US open titles

      C. Juan Antonio Samaranch‘ s congratulation

      D. His good days in his life

      ( )62. Which is correct?

      A. There were as many good days in his life as bad days.

      B. His good days were equal to his bad days.

      C. He had more good days in all his life than bad days.

      D. He had six good days in all his life.

      D

      For some time past, it has been widely accepted that babies—and other creatures—learn to do things because certain acts lead to “rewards”, there is no reason to doubt that this is true. But it used also to be widely believed that effective rewards, at least in the early time中国足球队今天比赛---中国足彩网, had to be directly connected to such basic physiological “drives” as thirst or hunger. In other words中国足球队今天比赛---中国足彩网, a baby would learn if he needed food or drink or some sort of physical comfort, not otherwise.

      It is now clear that this is not so. Babies will learn to behave in ways that produce results in the world with no reward except success in sight.

      Papousek began his studies by using milk in the normal way to “reward” the babies and so teach them to carry out some movements, such as turning the head to one side or the other. Then he noticed that a baby who had had enough to drink would refuse the milk but would still go on making, the learned response with clear signs of pleasure. So he began to study the children‘s responses in situations where no milk was provided. He quickly found that children as young as four months would learn to turn their heads to right or left if the movement “turned on” some lights—and indeed that they were able to learn some more turns to bring about this result, for example, two left or two right, or even to make as many as three turns to one side.

      Papousek‘ s light experiment was placed directly in front of the babies and he made the interesting observation that sometimes they would not turn back to watch the light closely although they would “smile and speak” when the light was on. Papousek concluded that it was not the sight of the lights which pleased them. It was the success they were achieving in solving the problem中国足球队今天比赛---中国足彩网, in mastering the skill, and then there is a basic human nature to make sense of the world and bring it under control.

      ( )63. According to the writer, babies learn to do things which _______.

      A. will satisfy their surprise B. will meet their physical needs

      C. are directly connected to pleasure D. will bring them a feeling of success

      ( )64. Papousek noticed in his studies that a baby _________.

      A. would make learned responses when it saw the milk

      B. would continue the simple movements without being given milk

      C. would turn its head to right or left when it had enough to drink

      D. would carry out learned movements when it had enough to drink

      ( )65. The babies would “smile and speak” at the lights because ________.

      A. they succeeded in “turning on” the lights

      B. the sight of lights was interesting

      C. they need not turn back to watch the lights

      D. the lights were directly connected to some basic “drives”

      五、補全對話(共5句;每句滿分為3分,共15分。)

      根據中文提示,將對話中缺少的內容下在線上。這些句子必須符合英語表達習慣。打句號的地方,用陳述句;打問號的地方,用疑問句。

      提示:Joe和Henry談起報上的一篇文章,Henry問什么報,什么文章。他沒用讀完這篇文章,但標識下午要讀,然后告別。

      Joe :Hi, have you read today‘s newspaper?

      Henry:_________66___________?

      Joe :The People‘s Daily.

      Henry:________67__________. But I only looked through it while having lunch.

      Joe :Did you notice an interesting article?

      Henry:___________68___________?

      Joe :About air pollution.

      Henry:________69__________. On which page?

      Joe :On page 5. At the bottom.

      Henry:Good. I‘ll read it this afternoon.

      Joe :Don‘t forget to tell me what you think after reading it.

      Henry:Sure. __________70__________.

      Joe :See you.

      六、書面表達(共30分)

      寫一篇記述在海濱度周末的日記中国足球队今天比赛---中国足彩网,內容包括以下幾點:初夏中国足球队今天比赛---中国足彩网,風和日麗;有很多游人和小船,我門撿貝殼(shell);日光浴(sun bathe)玩得很愉快。

      注意:(1)行文要流暢;

      (2)要符合日記的格式;

      (3)詞數為100左右。

      參考答案

      一、語音知識

      1.D 2.D 3.A 4.A 5.A

      二、詞匯與語法知識

      6.A 7.A 8.D 9.B 10.B 11.B 12.D

      13.A 14.D 15.C 16.D 17.C 18.B 19.B

      20.B 21.D 22.D 23.C 24.B 25.B 26.B

      27.A 28.C 29.B 30.D

      三、完形填空

      31.B 32.D 33.B 34.A 35.C 36.B 37.D

      38.A 39.C 40.B 41.A 42.D 43.A 44.C

      45.D 46.A 47.B 48.A 49.D 50.C

      四、閱讀理解

      51.B 52.D 53.C 54.B 55.A 56.C 57.B

      58.B 59.B 60.D 61.A 62.C 63.D 64.B

      65.A

      五、補全對話

      76.Which one (do you mean)

      77.Yes中国足球队今天比赛---中国足彩网, I did

      78.What article / What is it about

      79.Sorry中国足球队今天比赛---中国足彩网, I didn‘t

      80.See you later

      六中国足球队今天比赛---中国足彩网、書面表達

      June 18, 2002, Saturday Fine

      Yesterday some of my classmates and I spent our weekend at the seaside.

      It was sunny and a little hot, but the water was too cool to swim in. The sea was blue and calm. It shone merrily under the bright sun. There were boats floating here and there. People in them laughed and sang happily.

      We took off our shoes and went into the cool water. We walked along the beach in the water. Some girls looked for shells on the shore. Then we lay down and bathed in the sun or played games until it was time to go home.

      We all enjoyed a pleasant time at the seaside.

    成考倒計時

    49

    立刻定制專屬提升方案

    獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

    注:詳細內容及信息以山東省教育招生考試院為準

    未經授權不得轉載中国足球队今天比赛---中国足彩网,如需轉載請注明出處。

    轉載請注明:文章轉載自 山東成考網 [http://www.kluetmeier.com/]
    本文關鍵詞: 山東成人高考高起本英語模擬試題  
    本文地址:http://www.kluetmeier.com/show-35-6685-1.html

    上一篇:2020年山東成人高考高起本英語模擬試題及答案(一)
    下一篇:2020年山東成人高考高起本英語模擬試題及答案(三)

    山東成人高考提升便捷服務

    【考試時間:10月24、25日】

    山東成人高考網上報名系統 考生綜合服務大廳
    距2020全國成人高考:僅剩 49
    【請廣大考生提前備考】